Det finns fortfarande platser kvar till premiären fortsättningskursen i LEGO® MINDSTORMS®

Vi är stola att kunna meddela att för första gången i Sverige körs LEGO® MINDSTORMS® fortsättningskurs i Lerum/Göteborg. Detta under påsklovet.och det finns ett par platser kvar, se mer här. 

 

space_001

I denna Camp skall du och ditt team ta dig an sju utmaningar och tre forskningsprojekt som LEGO® med hjälp av NASA-ingenjörer arbetat fram. Alla sju utmaningarna har hänt på riktigt och ni skall lösa dem! 

I kursen får du arbeta med NO, Matematik, Teknik på hög nivå. Du och ditt team skall lösa uppgifter under handledning av en erfaren instruktör. Vi kommer studera astronomi, rymdteknologi, mekanik, robotteknik, matematik och sätta in det i sammanhanget av dina sju utmaningar och tre forsmningsprojekt. Syftet med forsningsprojekten är att förstå hur människan kan överleva i rymden, hur man kan skapa energi i rymden samt hur robotteknik kan hjälpa till med att fortsätta utforska rymden och dess hemligheter.

Kursen vänder sig till de som redan arbetat med LEGO® MINDSTORMS® och är mellan 12-16 år. Det kommer vara en givande och tuff vecka som hjälper dig att öka din studiemotivation, koppla samman skolans naturvetenskapliga kurser samt lägga en grund för framtida studier inom naturvetenskap. Välokmmen på en resa du inte kommer glömma!

Bookmark the permalink.

Comments are closed