Nu lanserar vi vår första gratiskurs! Först ut, programmering med Scratch

Nu lanserar vi vår första gratiskurs online – en grundkurs i Scratch, klicka här för att starta (obs, du måste vara registrerad medlem på sajten, det gör du här).

Kursen vänder vi till barn och ungdomar mellan 10-16 år. Barn under 12 år rekommenderas göra kursen i vuxens sällskap. Kursen lämpar sig också att gå för hela familjen eller ett kompisgäng.

Scratch 2.0 har utvecklats av det världsledande tekniska universitetet MIT och deras avdelning MIT Media Labs. Den interaktiva kursen syftar till att öppna dörren till programmeringens underbara värld och förbereda våra barn och ungdomar för ett livslångt tekniskt intresse och lärande.

spel2

Vill man sedan gå vidare rekommenderar vi våra camps och kvällskurser med roliga grupparbeten och praktisk matematik utlovas. Du får inte bara leka och ha kul, du kommer också se kopplingar till teknik och matematik på ett helt nytt sätt – något som hjälper dig att lägga grunden för bättre inlärning och mer motivation. Kursen avslutas med en utställning för föräldar och syskon.

  • Camps körs mellan kl 9 – 15 på höstlov, påsklov samt veckovis under sommaren.
  • Kvällskurser körs kl 18-21.

Läs mer här.

Bookmark the permalink.

Comments are closed