Boka kurs och camps

År 2020 kommer Europa att sakna en miljon programmerare…
det vill vi göra något åt!

Camps
I främst USA har det länge funnits en tradition att med sommarkurser och kvällskurser för barn och i Sverige har vi haft folkrörelser sedan lång tid tillbaka. Vi kombinerar det bästa av världar och erbjuder nu våra programmeringskurser, robotkurser och kurser i förnybar energi när barnen är på lov och på kvällar. Våra kurser förstärker inlärning, skapar nyfikenhet och lust samt ger barn och föräldrar en roliga och lärande aktivitet.

Under lov erbjuder vi ”camps” som är läger där barnen arbetar i grupper, löser problem och stimulerar kreativitet. Alltid med kopplingar till läroplan och lärande inom naturvetenskapliga och tekniska ämnen. Våra camps som alltid är en vecka långa avslutas med en utställning för förädlar och syskon där grupperna ställer ut sina alster. Våra Camps körs normalt mellan kl 9.00 och kl 15.00 varje dag.

Terminskurser på kvällar
Kurserna körs mellan kl 18-21, samma upplägg som Camps men på sju tillfällen. Exakt plats och dag anges löpande.

De platser vi arbetar på är Göteborg och Stockholm med omnejd. Klicka på resp kurs/camps för att se detaljer. Tänk på att platserna kan ta slut och boka därför redan nu.

Kvällskurser och Camps

One Comment

  1. Jag tycker att det är bra att skaffa camps eller kurser för barn inom it och annan utveckling.

Kommentera